Prova på nya saker i höst

Hösten är för många en lång och något deprimerande årstid. Efter att ha njutit av den svenska sommaren med långa ljusa dagar kan det kännas riktigt tufft när mörket blir riktigt påtagligt och kylan kommer krypandes.

Genom att hålla dig sysselsätt kan du få hösten att gå snabbare, och rätt som det är står du där framför en mysig julgran och inser att du klarade även den här hösten. Varför inte sysselsätta dig med helt nya saker den här hösten?

Lär dig spela dataspel

Är du en av dem som tycker att digitaliseringen är positivt men känner att du inte drar nytta till fullo av den? Om du inte har gett dig in i dataspelens värld är hösten en perfekt tid att göra det. Du slipper gå ut i regnet och kan istället flytta dig till en fantasivärld.

Om bilspel, skjutsspel och fantasyspel inte är något för dig finns det ändå många andra alternativ. Varför inte prova på att spela schack mot motståndare online? Eller varför inte prova på att spela om pengar? Läs mer om 18bet & om hur du kommer igång.

Börja måla eller annat skapande

Du behöver inte vara en Picasso för att göra målningar hemma. Alla kan vi måla, även om resultatet kommer att variera. Och om just målning inte intresserad dig finns det massvis med andra skapande aktiviteter att prova på. Kanske dags att ta fram kunskaperna om stickning eller virkning från syslöjden i skolan? Eller varför inte prova på något lite mer modernt skapande, så som bildredigering?

Börja sjung i kör

Men jag kan inte sjunga kanske du tänker du. Det kan du visst det, alla kan sjunga och det finns gott om körer runt om i landet som riktar sig mot sånna som dig. Som kanske älskar att sjunga i duschen men tror att din sångröst inte håller för att sjunga i kör. Att sjunga i kör är dessutom ett perfekt sätt att träffa nya människor samt att det är bra för stressnivån som gärna infinner sig under höstterminen.

Prova på nya träningsformer

Vet du hur många träningsformer som finns som du ännu inte provat på? Massvis kan vi lova! Hitta något i ditt närområde som verkar spännande och utmana dig själv till att prova det. Kanske kan det vara inomhusklättring? Något kampsport eller varför inte prova på padel om du ännu inte har gjort det? Nya idrotter är definitivt inte endast för barn!

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like