Dekorera din uteplats med ljusslingor

En bild på utebelysning

Nu är det dags att planera för hur trädgården ska se ut i sommar och det är inte bara blommor och blad. Skapa en oas av din fina trädgård och den mysiga uteplatsen. Det är ju här vi kommer vara i sommar och så mycket som möjligt.

Oavsett om du har en liten eller stor trädgård så är det värt att smycka den med utebelysning som skapar detta magiska ljus under kvällarna.

När du sätter igång och planerar för din trädgårdsbelysning, ta och skissa lite på hur du vill ha det.

Ta med dig papper och penna och sätt i gång. Och gå runt och pricka för var du kan tänka dig att ha din utomhusbelysning.

Träd och buskar

Träd och buskar är tacksamma att dekorera med utebelysning. De lyser upp fint i mörkret. Och om du vill så kan du även använda färgade lampor t.ex. grönfärgad lampa som lyser upp det speciella trädet för att förhöja stämningen.

Detta är ett otroligt enkelt sätt att höja upp hela standarden i din trädgård och skapa en mycket djupare och finare miljö som är mer indragande och varmare!

Fasad och trädgårdsgång

Har du en större tomt med en eller flera trädgårdsgångar så kan det vara fiffigt att använda sig av solcellslampor för att lysa upp gången.

Det är onödigt att gäster ska snubbla runt i mörkret och slå sig när dom är på besök. Dessutom, att planera för fasadbelysning är ju vanligt och det kan förstärka och förhöja effekten på ett hus. Och så klart är det bra att ha belysning ovanför dörren för att hitta nyckelhålet.

Lista på fasadbelysning:

  • Fasadbelysningen luna
  • Fasadbelysning med solcell
  • Utomhusspotlight från Lucide
  • Fasadbelysning Wexiö design
Ledslinga

Och så naturligtvis uteplatsen

Det är här det händer saker, fikat på morgonen och eftermiddagen. På kvällen sätts grillen på och gäster är på intåg.

Och här sker det magiska med rätt utomhusbelysning. Du kan blanda solcellslampor med ljusslingor och även en fasadbelysning. Allt beroende på hur det ser ut på uteplatsen.

Så ut nu och planera din trädgårdsbelysning och har du barn eller barnbarn. Ta med dig dem för en trevlig eftermiddag. Kanske de vill ha en liten utebelysning i sin hörna av trädgården.

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like