Äventyrsbad Sverige

Bild på ett äventyrsbad

I denna artikel kommer vi att gå igenom vattenland som finns i Sverige.

Det finns flera äventyrsbad och vattenlekland i Sverige. Därpå erbjuder vissa badpalats äventyrsbad utomhus och andra inomhusbad. Dessutom finns det större vatten land som erbjuder både och. Det finns något vattenland för alla. Oavsett om du åker som barnfamilj eller om du åker med vuxet sällskap finns det flera vattenparker att välja på.

Vattenland Sverige

Du hittar flera badhus i Sverige och i denna artikel kommer vi att ge dig all information du behöver för att finna det ultimata äventyrsbadet för dig. Därefter kommer vi att lista äventyrsbad, badland och vattenland utifrån plats så att du bäst ska se vart det ligger och vad som passar dig bäst.

Äventyrsbad Stockholm

Äventyrsbad Stockholm

Det finns ett flertal äventyrsbad och vattenland i Stockholm beroende på vad man är ute efter. Nedanför kommer vi att lista de sex stycken äventyrsland som finns i Stockholm.

Alla dessa sex bad kategoriseras som äventyrsbad med lekland, vattenrutschkana och en del har även utebassäng. Nedanför kommer vi att gå igenom vattenlanden lite grundligare

Eriksdalsbadet

Detta är en vattenpark som erbjuder 50 meters bassäng och en 25 metersbassäng. Därpå finns det även bubbelpooler och hopptorn. Eriksdalsbadet erbjuder därpå även rutschbanor och en utebassäng. Adress: Hammarby slussväg 20, Stockholm.

Gustavsbergsbadet

Detta är en mindre vatten park men samtidigt erbjuder de en utebassäng, rutschbanor och bubbelpool. Adress dit är: Ösby Badväg 3, Gustavsberg, Stockholm.

Huddingehallen

Detta badland är för de mindre barnen, upp till 8 år. Huddingehallen erbjuder hoppbassäng och vattenrutchkana.

Husbybadet

Detta äventyrsbad erbjuder en 60 meter lång vattenrutschbana, vattenpost och därpå även en vildfors. Dessutom finns det även en utebassäng och en strömkanal. Adress dit: Edvard Griegsgången 30, 164 32 Kista, Stockholm.

Högdalsbadet

I denna vattenpark erbjuds det fontäner, rutschbanor och olika bassänger.

Medley Vilundabadet

I denna vatten park hittar du vattenrutschkanor, strandbassäng, våg och strömbassäng och även en bubbelpool.

Äventyrsbad Västra Götaland

Äventyrsbad Västra Götaland

Det finns inga specifika äventyrsbad Göteborg. Däremot finns det flera vattenparker i närheten av Göteborg i Västra Götaland. Därpå kommer vi nedanför att lista alla vattenland som finns i Västra Götaland.

Nedanför kommer vi att mer grundligt gå igenom vattenparkerna.

Vattenpalatset Vänerparken

Detta vatten land erbjuder barnbassäng, virvelkanal, utebassäng, grotta och därpå även vattenrutschkanor. Adress: Vänerparken 1462 35 Vänersborg.

Actic Lerum – Vattenpalatset

Är ett vattenpalats som erbjuder pooler, bubbelpool och mycket mer. För att komma hit åker du till: Häradsvägen 3, Lerum.

Stadsparksbadet

Erbjuder något för alla, pooler, rutschkanor och därefter även en utomhusbassäng. Adress är Sven Eriksonsgatan 29, 503 38 Borås.

Vara Badhus

Erbjuder ett stort upplevelsebad för alla åldrar. Vattenrutschkana på 80 meter, tre barnpooler och därefter även grottor. För att ta dig hit åker du till Allégatan 45, 534 32 Vara.

Nolhaga Parkbad

Detta vattenland har ett upplevelsebad något utöver det vanliga. Olika typer av pooler, barnanpassat och därefter även rutschkanor. Adress är Nolhaga allé 12, 441 55 Alingsås.

Läs deras recensioner här!

Äventyrsbad Skåne

Äventyrsbad Skåne

Du hittar flera vatten land i Skåne. Nedanför listar vi äventyrsbad i Skåne.

Dessa vattenland hittar du i Skåne. Nedanför kommer vi att gå igenom alla vattenparker grundligare så att du har all information för att göra ditt val av äventyrsbad att gå till.

Badhuset i Trelleborg

Detta vatten land erbjuder flera hoppramper och därpå även en 34 meter lång vattenrutschkana. Utöver det erbjuder de därpå bubbelpool, vattengrotta och dessutom en virvelkanal. Adress är Östra Vallgatan 6, Trelleborg.

Högevallsbadet

Skånes största vattenpark finner du på Högevall. Detta äventyrsbad erbjuder 213 meter långa vattenrutschkanor och därpå även vildforsar. Därpå finns det varmpool och ett djungelbad för de minsta. Adress för att komma dit är Högevallsgatan 1, Lund.

Höörs bad och sportcentrum

Detta vatten land erbjuder barnbassäng och vattenrutschkanor. Därpå finns det även en Spaceball. Adress dit är Friluftsvägen 13, Höör.

Karlslundsbadet

Detta vattenland erbjuder något för alla. Eller vad sägs om ett äventyrsbad med strömmar, jetstream, undervattensbubblor och därpå även rutschbanor. Därefter erbjuder de även varmpool, barnpool och dessutom bubbelpool. Därpå finns det även en utomhuspool. Adress för att ta sig dit är Idrottsvägen, Landskrona.

Karlsrobadet

Detta vattenland erbjuder både vågbassäng och därefter även en klättervägg. Därpå finns det även fyra rutschbanor och två varmpooler. Adress är: Västergatan 54, Eslöv.

Vanningen

Denna vattenpark erbjuder rutschkana, bubbelpool och därpå även en vågbassäng.

Vattenhuset

Denna vattenpark erbjuder något för hela familjen med bubbelpool, barnbassäng, vågboll och därpå även en strömkanal. De erbjuder även därefter även två rutschkanor och hopptorn. Det ligger på: Landshövdingevägen 9, Ängelholm

Ystad Arena

I Ystad hittar du detta äventyrsbad som erbjuder vattenrutschbanor, barnbassäng, varmpool, trampoliner och dessutom en klättervägg. Därpå även en strömkanal.

Aquapark Sverige

Därpå, utöver alla vattenland som vi tagit upp finns det även äventyrsparker där det finns badland i Sverige. Bland annat:

  • Toselilla (ligger i Tomelilla)
  • Skaras sommarland (ligger i Skara)
  • Halmstad äventyrsland (ligger i Halmstad)
  • Daftö (ligger i Strömstad)

Dessa badland Sverige är därpå både en nöjespark och vattenpark i ett.

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like