Bianca Ingrosso – sexig power lady för generation Z

Bianca Ingrosso

Vet du inte vem Bianca Ingrosso är? Har du bott under en sten? Eller är det så enkelt som att du saknar internetuppkoppling? Det skulle nämligen vara den enda möjliga anledningen till att ha missat en av Sveriges absolut största kändisar.

För den unga generationen är hon minst lika stor som Carola var på sin tid. Och med tanke på den ökade konkurrensen och utbudet av offentliga personer idag jämfört med på 80-talet, så är det ingen liten bedrift.

Googles Bianca Ingrosso: naken, porn, flashback, porr, bikini, bröst, sexy

Googles Bianca Ingrosso: naken, porn, flashback, porr, bikini, bröst, sexy

Låt oss få det här överstökat med en gång. Unga kvinnor som blivit kända på internet kommer för alltid ha en lång rad provokativa ord kopplade till Google-sökningar med sitt namn. Och ingen kan internet bättre än Bianca Ingrosso, som lyckats bygga upp ett helt imperium på sociala medier och blivit stenrik på kuppen. Däremot har nakenhet och pornografi aldrig varit en del av hennes verksamhet. Trots den uppenbart stora efterfrågan. 

Det är många som tycker att Bianca Ingrosso är en mycket attraktiv ung kvinna. Inte minst hennes pojkvän Philippe Cohen, kan man väl anta. Och det är inte så konstigt. En uppenbart begåvad och intelligent ung dam som tar plats i rampljuset är många människors bild av en riktig drömkvinna. Samtidigt har Bianca Ingrosso berättat mycket öppenhjärtigt om de stora mängder näthat som fullkomligt rasar över henne varje dag.

Att vara kändis under de sociala mediernas storhetstid är med andra ord en helt annan sak än det kändisskap som Bianca Ingrossos mamma Pernilla Wahlgren och mormor Christina Schollin avnjutit under flera decennier. Deras gemensamma dokusåpa Wahlgrens värld verkar ha fått olika följdverkningar för de tre medverkande kvinnorna. Pernillas och Christinas karriärer har visserligen också fått en skjuts av tv-tiden, men för Bianca Ingrosso har dokusåpan inneburit en helt annan kontakt med tittarna. 

Oavsett om det handlar om klippning från produktionsbolagets sida, eller en medveten strategi från klanen Schollin/Wahlgren/Ingrosso, har Bianca porträtterats som en mycket frispråkig person. Rubrikerna har haglat över programmet, ofta med Bianca Ingrosso i fokus. Hon har själv vittnat om många negativa sidor av detta stora kändisskap. Men det har också gett henne en enorm plattform att bygga en karriär på.

Caia cosmetics gjorde Bianca Ingrosso stormrik

Caia cosmetics gjorde Bianca Ingrosso stormrik

Vid sidan av att bygga upp sitt namn och ansikte till en stark symbolfigur för en hel generation unga svenska tjejer och killar, har hon även sett till att ge sig in i en mer traditionell roll som företagare.

Där det finns en stor plattform, finns det även fina möjligheter att jobba med PR och sälja produkter. Och genom sitt arbete med sminkföretaget Caia cosmetics har Bianca Ingrosso lyckats jobba upp ett net worth som de allra flesta människor på jorden bara kan drömma om. När hon gjorde sin “exit”, det vill säga sålde bolaget till ett större företag i skönhetsbranschen, tjänade hon miljonbelopp. Det handlade enligt uppgift om hundratals miljoner. 

Så vad gör Bianca Ingrosso med alla sina pengar? Den som vill få en inblick i vardagen hos en multimiljonär kan kolla in Biancas vlogg på YouTube eller konto på Instagram. Även om hon klivit ned från dokusåpan Wahlgrens värld, fortsätter jobbet som influerare som vanligt. Livsstilen ska naturligtvis visas upp, för att säkra utrymmet att jobba vidare som företagskvinna. 

Säkert har vi inte sett det sista av Bianca på traditionell tv heller. Hittills har hon gjort typisk tävlings-tv, som Let’s Dance och Talang, men det är ingen högoddsare att sätta en slant på att hon kommer få fler uppdrag som programledare framöver. Många tittare anser att Ingrosso går rakt genom rutan och vill bara ha mer och mer. Till och med så mycket att de googlar efter nakenbilder på henne. 

5 snabbfakta om Bianca Ingrosso: längd, ålder, pojkvän, botox och kändisfamiljen

  • Bianca Ingrosso är 167 centimeter lång. Om du sett henne på stan någon gång och tycker att den siffran låter lite för liten, kan det vara för att hon gillar höga klackar. 
  • Bianca Ingrosso är född 1994. Hon var alltså inte mer än 26 år när riskkapitalbolaget Verdane köpte in sig som majoritetsägare i Caia cosmetics. 
  • Bianca Ingrossos och Philippe Cohens förhållande har vållat stora rubriker genom åren. De har gjort slut och blivit tillsammans igen fler gånger än vad som skulle kunna kallas ett genomsnitt ens för en on-and-off-relation. Hur det ser ut med relationsstatusen just nu? Det vet bara Bianca och Philippe. Och kanske inte ens de.
  • Vilka skönhetsingrepp Bianca gjort eller inte gjort har varit föremål för stor debatt i skvallerpress och kommentarsfält. Själv har hon meddelat att hon i alla fall kör botox ett par gånger per år. Och fillers. I övrigt är det fritt fram att gissa!
  • Bianca Ingrosso kommer från en riktig kändisfamilj. Det är svårare att hitta någon i familjen som inte är känd, än någon som är det. Mamma Pernilla Wahlgren och brorsan Benjamin Ingrosso är hushållsnamn för de flesta svenskar. Och alla som är födda innan 1985 har full koll på vem mormor Christina Schollin är, även utan hennes koppling till Wahlgrens/Ingrossos. 

Bianca Ingrosso – älskad, hatad, snygg och rik

Bianca Ingrosso – älskad, hatad, snygg och rik

Bianca Ingrosso är älskad. Hon är hatad. Hon är snygg, och hon är rik. Hon är lite av allt, helt enkelt. I början av hennes karriär trodde många att hon var en nattfjäril, en kortlivad fluga som skulle få femton minuter i rampljuset och inte mer.

Det verkar som om den analysen inte kommer att hålla. Säkert kommer Bianca Ingrosso behålla sitt kändisskap och sin karriär livet ut. Om hon vill. För om det är någonting hon har, så är det tillräckligt med pengar för att kunna göra precis det hon själv känner för. 

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *